I.ZBC
Zorg Begeleiding en Coaching
‘’Vanuit een zorg hart met oog voor de individuele mens’’


 


Trauma Coaching


 

Met een persoonlijke achtergrond die mij heeft gevormd, heb ik een diepgaand begrip ontwikkeld voor trauma-gerelateerde gedragsproblematiek. Hieruit is mijn passie ontstaan om anderen te helpen die met dergelijke uitdagingen te maken hebben. Daarom heb ik "Trauma Sensitieve Zorg" opgericht, een training bedoeld voor collega's en teams in de zorg en begeleiding om hen te voorzien van tools en inzichten die nodig zijn om effectief om te gaan met trauma-gerelateerde problemen.

Daarnaast bied ik individuele Trauma Coaching aan, waarbij mijn cliënten terecht kunnen in een prachtige praktijk midden in het bos, waar rust en sereniteit de boventoon voeren. Mijn specialisatie in Trauma Release Therapie stelt mij in staat om trauma's niet alleen mentaal, maar ook fysiek te benaderen en los te laten. Immers, trauma kan zich diep in het lichaam vastzetten, en het is mijn missie om mijn cliënten te helpen deze last los te laten.

Mijn benadering is gebaseerd op empathie, begrip en een diepgevoelde toewijding aan het herstel en welzijn van iedere individu dat mijn zorg en begeleiding nodig heeft. Door mijn eigen ervaring en specialisatie kan ik een veilige ruimte bieden waar healing kan plaatsvinden. Ik geloof in de kracht van verandering en in het potentieel van elk individu om te helen en te gedijen, ondanks de uitdagingen die ze hebben meegemaakt.

Voor meer informatie stuur gerust een berichtje of ga naar pagina '' contact ''